Четверг, 05.02.2026, 05:00
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Про нашу Їжу....
harr25Дата: Среда, 30.06.2010, 23:02 | Сообщение # 16
Лейтенант
Статус: Offline
Я чавлю соковижималкою і закриваю сік з мякоттю на зиму. На сидр потрібно чавити пресом (щоб не було мякоті): 40%солодких, 40% кислих і 20% терпких. Цукор додавати в 3 етапа (2 перших по 1 кг, а далі до смаку). Ще можна консервувати компот з дольками яблук (вітамінів зберігається більше ніж в простих з підвалу). Можна робити мочені яблука (ще здоровіше).
І звичайно повидло. smile

masterДата: Среда, 30.06.2010, 23:03 | Сообщение # 17
Генералиссимус
Я надаю перевагу печеній картоплі на шпичаках. Чищена картоплина ріжеться дисками, які переложуються салом (бочком, курятиною, вирізкою) з цибулькою і помідором та насаджується на шпичачок (бамбуковий - продаються пачками). Після цього замотується в фольгу і печеться. Чудово смакує з сухим червоним вином або кефіром smile

SnejkaДата: Среда, 30.06.2010, 23:04 | Сообщение # 18
Лейтенант
Вчора я робила на паличках для суші та іншої японської їжі. Вони товсті з гострим кінцем, не ламаються, не горять. Можна використовувати кілька раз. Роздобула в японському ресторані. Але в ковелі з японськими паличками можуть бути проблеми Я у листопаді приїду - можу привезти кілька комплектів. А може, бамбукові знайду. До речі японськими паличками довго не поїси - немає терпіння колупатись. Я схудла . 2 тижні ложок і вилок не тримала в руках. -7 кіло! surprised

KatriannaДата: Среда, 30.06.2010, 23:05 | Сообщение # 19
Сержант
В мене чоловік дизайнер інтер"єру та меблів з вільним графіком роботи, тому він готує по суботам. Спочатку малює страву в 3D-максі а потім думає як її зготувати, щоб виглядало як на малюнку Тому я дуже люблю суботи! В інші 5 днів готую я. В неділю вдома тільки снідаємо, решта - поза домом, але вкладаємось на двох у 30 доларів, тобто відвідуємо недорогі сімейні ресторанчики.

• Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026