Четверг, 05.02.2026, 03:49
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Про нашу Їжу....
SnejkaДата: Среда, 30.06.2010, 22:41 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Люблю куховарити. Але, на жаль, часу малувато трохи зараз.
А їсти шось тре. Поділіться рецептами, як швидко і смачно щось приготувати.
Або не швидко, зате смачно (то на вихідні буде)... happy

DjBug$Дата: Среда, 30.06.2010, 22:43 | Сообщение # 2
Лейтенант
МІВІНА форева!
А взагалі то я люблю бутерброд з сиром і запити пивом! Дуже калорійна їжа. Хоча по мені і не скажеш що калорійна! surprised

::Joker::Дата: Среда, 30.06.2010, 22:44 | Сообщение # 3
Лейтенант
Quote (DjBug$)
МІВІНА форева!

НЕ їж мівіну, мутантом станеш... happy

Alinka@Дата: Среда, 30.06.2010, 22:44 | Сообщение # 4
Полковник
Я теж люблю і вмію готовити. Але ніколи по рецептам не роблю. Просто що підвернеться під руку те й використовую. На жаль готувати нема особливо коли, хіба що в суботу-неділю.
З останнього що готуваkf (це минулої суботи) - горбуша на шпажках запечена в духовці. (20 хвилин готування разом з підготовкою). wink

eraserДата: Среда, 30.06.2010, 22:46 | Сообщение # 5
Лейтенант
Сирі і напівприготовлені продукти корисніші. Дехто навіть сиру картоплю жере. smile smile smile

masterДата: Среда, 30.06.2010, 22:46 | Сообщение # 6
Генералиссимус
Зараз з'являється дуже багато овочів. Тому салати і ще раз салати...Швидко готуються і корисно wink smile

VyacheSlavДата: Среда, 30.06.2010, 22:48 | Сообщение # 7
Лейтенант
Люблю здорову і корисну їжу. Кілька років моя сім'я не їсть ковбас і я рахую це досягненням!
Люблю салатики з оливковою олією. Причому салатики з різних дикоростучих трав теж - кульбаба, кропива і горизонти розширюю в цьому напрямку.
Кефірний грибок вирощую (можу поділитись!)
Хочу відмовитись від м'яса взагалі, але поки важко.
А взагалі я НЕ ЛЮБЛЮ ГОТУВАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Нема часу!!!!!!!!
Мрію, що настануть і в нас часи, коли можна буде без страху для шлунка ходити на обіди до якогось ресторанчика......... Розмєчтався, да?!

DjBug$Дата: Среда, 30.06.2010, 22:49 | Сообщение # 8
Лейтенант
Quote (VyacheSlav)
Хочу відмовитись від м'яса взагалі, але поки важко.

від мяса не відмовляйся - там білки, в яких нема рослинних аналогів.
А я мрію про часи, коли такі обіди не будуть шкідливими для мого гаманця wacko

harr25Дата: Среда, 30.06.2010, 22:49 | Сообщение # 9
Лейтенант
Мій козир - ТОРТ "Жіночі примхи"! Хто мій торт пробував - знає! (Звісно не магазинний і не на базарі куплений).
А взагалі - готувати дуже люблю. Знаю багато рецептів. Готую ДУЖЕ рідко! Але так - як ніхто інший! smile

masterДата: Среда, 30.06.2010, 22:51 | Сообщение # 10
Генералиссимус
Коктейль для дітей і не тільки. Кидаєте в міксер очищене цитрусове (порізане), вареннячка чи сиропчику (домашнього), і грам 150 морозива. Міксуєте. Пєте. Отримуєте задоволення. smile smile

BusinkaДата: Среда, 30.06.2010, 22:55 | Сообщение # 11
Лейтенант
По корисності і різноманіттю смакових якостей оливкова олія не йде ні в яке порівняння з медом. Степовий, лісовий, гірський; квітковий, липовий, травяний, гречаний - ось неповний перелік видів меду, які мають різноманітні смакові відтінки і кольори. А які і в його аромати. Причому він нешкідливий для організму через те, що складається з фруктози. Навпаки лікує від різноманітних захворювань, є антисептиком.
Купляючи мед звертайте увагу на його стан - на протязі місяця від збору він загустає. Якщо в період з листопаду по квітень ви бачите рідкий мед, то знайте, що його розігрівали - він втратив свої лікувальні властивості. surprised smile

SnejkaДата: Среда, 30.06.2010, 22:56 | Сообщение # 12
Лейтенант
а про мед я знааааааю! Ми його їмо прям 3-літровими банками і у нас знайомий дідо-пасічник є!
Але мед чомусь краще їсться взимку (як і САЛО), а олію я рекомендувала для літніх салатиків. smile

KatriannaДата: Среда, 30.06.2010, 22:59 | Сообщение # 13
Сержант
А ти любиш кулінарити??? ось рецептура:
/обов'язково потрібна форма з бортами, що знімаються!/
Нижній шар з тіста: 2 яйця, 3/4 стакана цукру, 3/4 стакана сметани, 1ч.л. соди, 1 стакан муки. Вилити в форму, спекти.
Як схолоне (прямо у формі!), викласти поверх коржа сирне желе:
2 пачки сиру, 0,5 або 1 стакан цукру,( можна горіхи або ізюм).
Окремо нагріваємо до кипіння 0,5 стакана води +1 ст.ложка харчового желатину. Як розтане желатин - вливаємо це у сирну масу і добре вимішуємо.
Поверх сирного шару викладаємо любі ягоди чи фрукти (шматочками по кругу) і обережно заливаємо ще одним желе: компот, чи вода з соком тих фруктів, що на торті - 2стакани+2ст.л. желатину. Нагріваємо компот, щоб розтанув желатин і охолодженим заливаємо ягідки на торті.
Весь витвір мистецтва (він у формі!) ставимо в холодильник і чекаємо поки загусне желе.
Звільняємо з форми, цмакаємо, милуємось красою і смакуємо....! Приємного !

DjBug$Дата: Среда, 30.06.2010, 22:59 | Сообщение # 14
Лейтенант
Канєчно не люблю. Хоча в основному через те, що не можу їсти те, що викулінарюю. Сдєлають мені.
Був в Києві. Спішив на потяг додому! Хотілося їсти! Магазину поблизу не було! Зайшов в МакДональдс!
МакДональдс - ПАРАША wacko

BusinkaДата: Среда, 30.06.2010, 23:01 | Сообщение # 15
Лейтенант
І знову "про хавчик" настав час заготовки-переробки яблук, яких вродило о-го-го скільки! Цікаво, хто як справляється і що придумує з цього приводу?
Я чавлю соки соковижималкою (відразу пити) і соковаркою (стерилізований на зиму). Варення і повидло - не люблю. Як набридне возитися з соком - буду сушити на решітці над газом.
В кого якісь інші варіанти переробки яблук?
Вино з них можна робити? А оцет яблучний ніхто не виготовляв? smile

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026