Четверг, 05.02.2026, 03:49
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Велотуризм
DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:22 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Представляєте, тепер для того, щоб сісти за кермо... велосипеда, теж доведеться пред'явити права. Правда, порядок отримання «водійського посвідчення» в цьому випадку буде значно простіший, ніж у випадках з автомобілями - що вирішив придбати собі «двоколісного друга» доведеться всього лише прослуховувати курс лекцій в підрозділі ДАІ.
Вивчати зведення Правил дорожнього руху і вислуховувати коментарі до нього від державтоінспекторів з 14 листопада 2008 року чекає жителів Черкаської області. Після закінчення такого курсу «навчання» видадуть спеціальні посвідчення з фотографією водія, його особистими даними (датою народження, адресою мешкання), а також обліковим номером самої картки і відомостями про підрозділ ДАІ, що видав її.
Порядок проходження «навчання», тривалість курсів і методику проведення підсумкового іспиту місцева автоінспекція визначить самостійно. Ось цікаво, а на дітей нововведення теж розповсюджуватиметься? biggrin

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 10:23 | Сообщение # 2
Рядовой
Хочу купить бюджетный вел. 1500-1700 грн. За такую суму смог найти самый дешевый Команч (около 1600) ну и конечно на базаре китайские Ардисы. Что лучше?
Вел нужен для поездок на дачу (разбитая грунтовка), поездки по Дендропарку, иногда на рыбалку.
Предложения типа "добавь ещё 1500" не подходят cool

DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:24 | Сообщение # 3
Лейтенант
Мне кажетса что лутше взять Ардис! biggrin

Сообщение отредактировал DjBug$ - Четверг, 01.07.2010, 10:24

eraserДата: Четверг, 01.07.2010, 10:25 | Сообщение # 4
Лейтенант
Я вважаю кращим буде Команч. Якщо цей, що на ссилці ONTARIO FS M, то він гірший за Ардіс кількістю передач і ще вилкою SUNTOUR SF-M2000 хід 63mm(чисто пружинна, щей з одного боку, відверте "гівно", яке бажано міняти через рік, а той раніше), оскільки в дешевих Команчах - це хвороба Всім іншим цей велосипед набагато кращий за базарний варіант(на 2 голови). biggrin

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 10:26 | Сообщение # 5
Генералиссимус
Уф, Ардіс за 1,5 тис грн такий обвішаний, і дискові тормоза і амортизатори, але щось мені хочеться порівняти його із китайськими телефонами, де і дві сімки і ТВ-тюнер, про їх надійність напевно вже всі чули. Команч в цьому сенсі простіший а тому і виглядає менш привабливо, та з точки зору чисто практичної думаю на ремонт в майбутньому можна буде витратити менше грошей і часу. При виборі велосипеду потрібно його трошки поюзати, щоб було менше пластмаси і дешевого хрому і.т.д. Мабуть краще спочатку спробувати покататися на чомусь хорошому а тоді йти вибирати і собі коня, щоб в результаті не було шкода витрачених грошей, так як 1,5 тис завжди можна витратити і на більш корисніші речі. Рекомендую придивитися і до б/у, можна натрапити на доволі непогані варіанти, за відповідно сутєво менші гроші, але треба бути обережним і все добре перевірити. biggrin

::Joker::Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:27 | Сообщение # 6
Лейтенант
Добрый день, после долгих раздумий взял себе б/у вел (считаю что 700 грн в самый раз, чтоб научится ездить нормально).
Подскажите что первым делом нужно поменять, где смазать? biggrin

SnejkaДата: Четверг, 01.07.2010, 10:28 | Сообщение # 7
Лейтенант
можливо не в тему... але в ардісі якість доволі хороша...тай пантів не дуже багато (ну ясно якшо за 5000грн купити то там не вел а машина вже) за 500-1000 грн. можна норм ардіс купити на даний момент... я свій брав 5 років назад за 500... до речі, в ардісі є 1 проблемка("хвороба") там педалі відпадають)))тому якшо вже купляете вели з такими сірими держаками для педіла думаю краще зразу варити або міняти... biggrin

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 10:29 | Сообщение # 8
Рядовой
Взял Ardis Canton. Спасибо за понимание, согласитесь что не у каждого есть бабки на проф. велосипед за 3-5 тис. грн. Завтра буду всё смазывать и устранять мелкие дефекты.
Подскажите, передняя вилка разборная? Очень туго ходит, брызну ВЕДЕШКУ всё ок, но не надолго. Что можна сделать?

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 10:30 | Сообщение # 9
Генералиссимус
Вилка гідравлічна чи пружинна? cool

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 10:31 | Сообщение # 10
Рядовой
?????????? цього не знаю. На лівій стороні є маленька крутилка + та - cool

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 10:32 | Сообщение # 11
Генералиссимус
Це гідравлічна. Там складна система розбору:сальніки,пильніки,...
Не знаю чи на велах,но на скутах розбирається)))
Може в тій вилці нема масла? :+) cool

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 10:33 | Сообщение # 12
Рядовой
Зрозумів що краще туди не лазити.

DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:34 | Сообщение # 13
Лейтенант
норма))а шо ти хочеш від того Ardis Canton??? їде не скрипить тай добре як начне хитатись то будеш робити міняти а поки він і на рідному поїздить... happy

BenjaminДата: Четверг, 01.07.2010, 10:35 | Сообщение # 14
Лейтенант
Хочу кататись...коєяк зібрав лясапета....скрипить, передачі леедве перемикаєале їде )) biggrin

dysawДата: Четверг, 01.07.2010, 10:36 | Сообщение # 15
Рядовой
практика доводить що якщо всі болтики добре позатягувати, все гарненько змастити то нічого скрипіти небуде. А передачі ще правильно налаштувати треба вміти. biggrin

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2026