Понедельник, 11.08.2025, 12:56
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
СЕМЬЯ + РАБОТА или РАБОТА + СЕМЬЯ
wm-exchangeДата: Четверг, 01.07.2010, 15:54 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Думаю каждый сталкивался с такой проблемой:
Как уделять побольше времени семье когда работа занимает приблизительно 12 часов в сутки + командировки
Прихожу домой поздно, ухожу рано...
КАК БЫТЬ, КТО ВИНОВАТ, ЧТО ДЕЛАТЬ??? cool

Сообщение отредактировал wm-exchange - Четверг, 01.07.2010, 15:55

harr25Дата: Четверг, 01.07.2010, 16:38 | Сообщение # 2
Лейтенант
Звичайно для сімї це з одного боку погано. Особливо коли мало бачишся з дитиною. Але як на мене для того щоб сімя була міцною це є нормально, меньше сварок, менше один одного напрягаєте, і насолоджуєтеся кожним моментом коли Ви разом. Я дружину бачу в тиждень годин 20. І нічого. Нормально. biggrin

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 16:41 | Сообщение # 3
Рядовой
Если бы у меня так было,то может быть и было бы нормально. biggrin

SnejkaДата: Четверг, 01.07.2010, 16:44 | Сообщение # 4
Лейтенант
ну то може взагалі не варто одружуватись ?
Або як роблять напр., американські зірки. Одружені - і живуть в окремих будинках.
І почуття прекрасні. А побут.......
і бачитесь менше 20 год в тиждень. І проблем типу - знову немає картоплі в хаті - відсутні.
можливо сімя - як "ячейка общества" , давно себе віджила? angry

DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 16:45 | Сообщение # 5
Лейтенант
А як дітей виховувати - повноцінне виховання можуть дати тільки разом обоє батьків.
А "Зов природи" - чи ходити вулицями в пошуку якоїсь нової хвороби ?
Я думаю, поняття "сім'я" і "родина" ще себе не віджили - недаремно стільки років пройшло з того часу, як наші далекі предки придумали ці поняття. У багатьох народностей поняття "сім'я" і "родина" священні, а свінгерсвто, "вільне кохання" тощо - це від америкосів немитих. А на них рівнятися я не хочу.

Сообщение отредактировал DjBug$ - Четверг, 01.07.2010, 16:48

eraserДата: Четверг, 01.07.2010, 16:48 | Сообщение # 6
Лейтенант
85% сімей не дають дітям необхідного виховання.
то може ніяк , ніж б-як ?
а зов природи - це ж і зустрічатися просто можна. Чи до одруження - ні-ні ?
сумніваюсь. Взагалі - то ти правильно і морально мислиш. Але якось воно у нашому суспільстві все не так добре. cool

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 16:49 | Сообщение # 7
Генералиссимус
Quote (eraser)
Взагалі - то ти правильно і морально мислиш. Але якось воно у нашому суспільстві все не так добре.

Але ж ми хочемо щоб було добре ! У всякому випадку надіемось на це.
Як каже наш народ : Ждать худшего и надеяться на лучшее smile wacko

wm-exchangeДата: Четверг, 01.07.2010, 17:15 | Сообщение # 8
Сержант
Згідний на 100 % ! Норма повинна бути у всьому (хоча норма в кожного своя). biggrin

TaRaNtuloДата: Четверг, 01.07.2010, 17:20 | Сообщение # 9
Лейтенант
Тема хороша. Респек автору! Сижу і плачу… Сім’я мішає роботі, робота сім’ї.Виставте пріоритети собі нарешті: чи сім’я, чи робота. Якщо робота та, що з дитинства марилась і Ви їхали на 3-й поличці, щоб поступити у той заклад, який відкривав Вам фіртку в світ Ваших мрій, то хто посміє спортити Вам життя своїми примхами? Може Ваша половинка чогось не розуміє? І чи вона Ваша дійсно? А якщо Ваша половинка сиділа біля Вас в реанімації( бо Ви знову трохи лажонулись на лавці зі смертю) і їй було «фіолетово» на Вашу роботу, чи будете заробляти, чи її прийдеться возити Вас возиком, то може вже і робота не грає ту ролю основну? Муки вибору… Щастя, коли ти йдеш з задоволенням на роботу, потім ще з більшим задоволенням біжиш додому. Так буває. Ви знаєте. Робота – щоб жити (будь то чи копійки заробляти, чи на городі спину гнути). Щасливі ті, хто це відчув і самі щасливі та сильні ті, хто ради кар’єри не жертвують сім’єю. Сім’я – головне в житті. Так вищий розум визначив. Несправжні сім’ї приречені. Це не теорія фашизму, це Вищий розум. Те, що мішає еволюції - відбраковується. Звучить жорстоко. Але кожному дається шанс. cool cool cool

LehachДата: Четверг, 01.07.2010, 17:22 | Сообщение # 10
Рядовой
Займався по життю - ну чим тільки можна, до сих пір шукаю своє місце в житті!!! Все нове цікаве!!! І "моє" (так здається) (не помиляюсь, по житті)
З дружиною визначився через три роки простого спілкування і шаріння по центру, кабакам і "общению з тёщей" и т.д и, тп. biggrin
Зрозумів - ВОНА МОЯ, саме та людина з якою я хочу зустріти старість і "балувати" внуків.
Прихожу додому, і очі дитиняти (синочка) ну просто "радують глаз". Заради цих очей я готовий не спати день і ніч, щоб вони залишались такими ж щасливими і радісними коли приходить папа.
але завжди, "блін", є якесь "АЛЕ". Ну хочеться побути і погратися з дружиною і з синочком чим побільше.... а робота все одно займає досить вагому частину часу, тай не просто так я всім цим займаюсь, а для своїх!!!!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025