|
Десятка улюблених фільмів
| |
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:12 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Побачила таке опитування на іншому форумі і захотілося дізнатися більше про смаки наших форумчан. В кого є вільна хвилинка, заповнюйте. В одній номінації можна називати по кілька фільмів. 1. Найкрасивіший. 2. Найсмішніший. 3. Фільм, у якому ви найбільше вболівали за героя. 4. Фільм, який викликав у мене найбільше емоцій. 5. Найяскравіший спогад дитинства. 6. Фільм, який я можу дивитись вічно. 7. Фільм з найбільш непередбачуваним фіналом. 8. Фільм – відображення мрії. 9. Фільм, який дав найцінніший досвід у моєму житті. 10. Найкращий фільм про кохання. Ось моя десятка )) 1. «Щоденник пам’яті», «Розмальована вуаль», «Весна, літо, осінь, зима і знову весна». 2. «50 перших побачень», «Ніч у музеї», і не можу не написати «Друзів» і Альфа» 3. «Спіймай мене, якщо зможеш», «Форест Гамп», «Патріот». 4. «Крихітка на мільйон», «Життя прекрасне» з Роберто Беніні, «Люди честі». 5. «Плакса», «Попелюшка-80» з Бонні Б’янко, «Бум». 6. Серіал «Друзі», «Альф». «Віднесені вітром». 7. «Ілюзіоніст». «Престиж». 8. «Блакитна лагуна», «Далеко-далеко» з Ніколь Кідман. 9. «Джиа». «Хористи». «Поки не зіграв у ящик" з Джеком Ніколсоном, «Історія про нас» з Мішель Пфайфер. 10. «Закохайся в мене, якщо наважишся», «Гордість і упередження» з Коліном Фертом, "Кохання актуальне". Опитування проводиться з метою дізнатися про якомога більше гарних фільмів, яких ми поки що не бачили.
|
| |
|
|
| master | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:14 | Сообщение # 2 |
|
Генералиссимус
| 1. Жестокий романс, Война и мир, Эдвард руки-ножницы, Чарли и шоколадная фабрика... 2. Джей и молчаливый Боб наносят удар, Очень русский детектив, мр.Бин, Знакомство с родителями1,2... 3. Игра, Чужой, Крепкий Орешек, Незнакомка, На игле (пр-во великобр.)... 4. Пианист1900, Дневник памяти, Фабрика футбола, Американск.история Х... 5. Гостья из будущего, Полёт навигатора, Терминаторы, Буратино... 6. Брильянтовая рука и другие сов.комедии, чужие-2, Место встречи изм. нельзя, 17 мгнов. весны, Д"артан. и 3 мушк,... ..... не, на 10-ку меня не станет, уже задышка... фух...))))
|
| |
|
|
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:15 | Сообщение # 3 |
 Полковник
| Дякую за відповідь. Містера Біна я теж люблю. "Игра" - це з М.Дугласом? Давненько лежить, ніяк не доберуся. Те саме з "Американською історією Х".
|
| |
|
|
| master | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:16 | Сообщение # 4 |
|
Генералиссимус
| Quote (Alinka@) Дякую за відповідь. Містера Біна я теж люблю. "Игра" - це з М.Дугласом? Давненько лежить, ніяк не доберуся. Те саме з "Американською історією Х". С ним. Х -- хороший фильм. Еще с такой тематикой есть "Скин". Он европейский и пожесче. 
|
| |
|
|
| VyacheSlav | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:17 | Сообщение # 5 |
|
Лейтенант
| Вы забыли "Кудряшку Сью" - иногда пересматриваю. Ну и для мужчин: "Спасти рядового Райана". Серия фильмов про Шерлока Холсмса с Соломиным и Ливановым - как Вам нравится? А про принца Баккардии Флоризеля с незабвенным Олегом Далем и ныне здравствующим Донатом Банионисом?
|
| |
|
|
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:19 | Сообщение # 6 |
 Полковник
| Quote (VyacheSlav) Вы забыли "Кудряшку Сью" - иногда пересматриваю. Ну и для мужчин: "Спасти рядового Райана". Серия фильмов про Шерлока Холсмса с Соломиным и Ливановым - как Вам нравится? А про принца Баккардии Флоризеля с незабвенным Олегом Далем и ныне здравствующим Донатом Банионисом? cool Я не забувала, язапропонувала форумчанам написати свою 10 фільмів. Я написала свою. "Кудряшка Сью" - це, мабуть, яскравий спогад дитинства для мене. До "Спасти рядового Райана" я досі не добралася (((, на жаль. Шерлока Холмса люблю.
|
| |
|
|
| Businka | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:37 | Сообщение # 7 |
|
Лейтенант
| "Реквием по мечте", "Асса", "Кин-дза-дза", "Амели", "Джуно"... еще вспомню, допишу))
|
| |
|
|
| VyacheSlav | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:39 | Сообщение # 8 |
|
Лейтенант
| К хорошим фильмам можно отнести "Телохранитель" ("The bodyguard") с Кевином Костнером в главной роли. Я уже не говорю о "Профессионале" с Жан-Поль Бельмондо. А музыка в этих фильмах какая? - Зашатаешься!
|
| |
|
|
| ::Joker:: | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:44 | Сообщение # 9 |
|
Лейтенант
| 1. "Гордость и предубеждение", "Соблазн". 2. "Сваты", "Чак и Ларри. Пожарная свадьба", "Клиника" 3. "Доктор Хауз" 4. "Невеста", "Маленькие женщины" 5. Тоже "Бум", "Три орешка для Золушки" 6. "Служебный роман", "Москва слезам не верит", "Жених напрокат" 7. "Ночи в Роданте" 8. "Идеальный мужчина", "Портрет совершенства", "Вкус жизни" 9. Нужно хорошенько подумать... 10. Самый классный, конечно же "Гордость и предубеждение"
|
| |
|
|
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:46 | Сообщение # 10 |
 Полковник
| дякую за відповідь. "Гордість і упередження" я обожнюю. Я люблю британську версію 96 року з Коліном Фертом (через нього і фільм, власне, подобається), з Кірою Найтлі мені не сподобалося. "Маленькі жінки" - теж один з моїх улюблених фільмів.
|
| |
|
|
| DjBug$ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:47 | Сообщение # 11 |
|
Лейтенант
| Кин-дза-дза (1986) TOP GUN (1986) Экипаж (1979) Легенда о Динозавре (1977) Я иду шагаю по Москве (1963) Дом, который построил Свифт (1982) Тот самый Мюнхгаузен (1979) Игрушка (Пьер Ришар) (1976) Титаник (1997) Большая игра (2009)
|
| |
|
|
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:47 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| DjBug$ ---Дякую за відповідь. З Вашої дестяки люблю Екіпаж і Титанік. А Top Gun теж ще не бачила, треба обов’язково подивитись.
|
| |
|
|
| eraser | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:49 | Сообщение # 13 |
|
Лейтенант
| В мене не буде 10 пунктів, але ось так: 1. "Пролітаючи над гніздом зозулі", "Клітка для кроликів", "Зелена миля", "Людина дощу", "Тіні забутих предків", "Собачье сердце". 2. Бойовики: "Хижак", "Термінатор-2". 3. Комедії: "Здравствуйте, я ваша тетя!", "Боги мабуть зійшли з глузду", "Альф", "Операция Ы", "Иван Васильевич меняет профессию", "Кин-дза-дза". Це не весь список, це те, що я пригадав...
|
| |
|
|
| Alinka@ | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:50 | Сообщение # 14 |
 Полковник
| eraser------Дякую. "Клітка для кроликів"? Ніколи не чула про цей фільм. Треба глянути. Ще мені сподобався французький фільм "Хористи". Чимось нагадує наш "Республіка Шкідт" І "Тріумф: Історія Рона Кларка" з Метью Перрі, на реальних подіях оснований.
|
| |
|
|
| wm-exchange | Дата: Вторник, 29.06.2010, 11:51 | Сообщение # 15 |
|
Сержант
| Мой список краток 1. Терминатор 2. 2. Дикари (российский). 3. Криминальное чтиво-Убить Билла. 4. Служебный роман-Москва слезам не верит.
|
| |
|
|
|