Понедельник, 11.08.2025, 10:33
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Як ви відноситесь до велосипедів??
1. Нормально [ 0 ] [0.00%]
2. Це круто(сам залюбки катаюсь) [ 1 ] [100.00%]
3. Повний відстій [ 0 ] [0.00%]
Всего ответов: 1
Alinka@Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:21 | Сообщение # 1
Полковник
Статус: Offline
Як для мене велосипед це круто!! Можна з’їздити куди захочеш! Мені хотілось би почути вашу думку... А ще який краще велосипед? biggrin biggrin biggrin

BenjaminДата: Четверг, 01.07.2010, 14:21 | Сообщение # 2
Лейтенант
Для мене велосипед і музика це ВСЕ! ну майже Короче завжди, крім зими, мене можна побачити на велосипеді і з плеєром, і багато мені вже казали що мене без цього комплекту ще не бачили biggrin

SnejkaДата: Четверг, 01.07.2010, 14:23 | Сообщение # 3
Лейтенант
я тоже люблю кататись на велосипеді. Брала свого тої весни в Веломані. Там вам підскажуть який тобі краше брати і якість самих велосипедів там дуже хороша biggrin

LehachДата: Четверг, 01.07.2010, 14:24 | Сообщение # 4
Рядовой
Велисопед-хороша штука,коли немає бензину.... Особливо люблю кататись в зимній період. biggrin

ShockerДата: Четверг, 01.07.2010, 14:26 | Сообщение # 5
Рядовой
Ранше когда был школьником свои летние каникулы я практически отдавал велику.Катался сутками и по городу и за городом. С детства катаюсь люблю ужасно все с 2-мя колесами и в том числе мотоцыклы. biggrin

KatriannaДата: Четверг, 01.07.2010, 14:27 | Сообщение # 6
Сержант
класна штука! особенно по городу між машинами biggrin smile happy

BusinkaДата: Четверг, 01.07.2010, 14:29 | Сообщение # 7
Лейтенант
Я тоже раніше на лісапЄдах їздила. biggrin
Моя лісапЄдохронологія:
Гномік Олімпійський мішка АрлЬонаК. І на цьому зупинилась, бо вже потім було якось мені не солідно їздити на лісапєдах. biggrin

tasha108Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:30 | Сообщение # 8
Сержант
а в мене паслєдній був якийсь АрДісВоЛ,чи АрДісФоЛд,до 14 років руліла)але якось в селі трошки в поворот не вписала і з того моменту моя кар"Єра гонсчіка на цьому завершилас biggrin

DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:31 | Сообщение # 9
Лейтенант
Мені теж колись подобалось гасати на великах. Правда, поки я навчився на ньому їздити, ледве не покалічився. Зараз би теж поїздив, але вже нема на чому. cool

eraserДата: Четверг, 01.07.2010, 14:40 | Сообщение # 10
Лейтенант
..класна тема,колись 4роки назад купили мені велосипед за 1600грн на той час то була просто БОМБА,покатався на ньому,потрощив його замучив і вже через два роки стало стидно на такому кататися..стоїть собі на балконі..кататися люблю дуже,але вже шось не так тягне як раніше..як побачу когось з знайомих на велосипеді класному то зразу заберу в нього і покатаюся якихось 20-30 мин згадати,як воно крутити педалі.. biggrin

::Joker::Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:45 | Сообщение # 11
Лейтенант
Велосипед - класна річ,сам дуже люблю кататись, але власного не маю, бракує місця в квартирі , щою ще і його кудись поставити... Так що катаюсь від випадка до випадка... biggrin :D

Сообщение отредактировал ::Joker:: - Четверг, 01.07.2010, 14:45

VyacheSlavДата: Четверг, 01.07.2010, 14:46 | Сообщение # 12
Лейтенант
Велосипед-це круто,сам з друзями улітку катаюсь залюбки і ми завжди у захваті
дуже хочу зїздити кудись за місто,але неяк неможим толково зібратись(по місту вже набридло) biggrin happy

harr25Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:47 | Сообщение # 13
Лейтенант
У меня в детстве АИСт был. Такой с маленькими колёсами и широкими шинами. Неубиваемый аппарат. Велик это супер штука. Был бы я щас малым-поменял бы комп на велик... А щас и покататься то не с кем. Ноги тренирует просто великолепно. Вообще раньше велики вечные делали. Кроме замен шариков в подшипниках не было никаких проблем. Ну а рама у него суперпрочная... biggrin

BenjaminДата: Четверг, 01.07.2010, 14:47 | Сообщение # 14
Лейтенант
в мене велосипед "Аіст" бєлоруСССкий))) всеодно шо БМХ)) купив собі моторолера і не парюся, согласін скут без романтіки і з бензином, але я люблю складн техніку..) biggrin smile

wm-exchangeДата: Четверг, 01.07.2010, 14:48 | Сообщение # 15
Сержант
Велосипед , на мою думку - це нормальний і навіть цікавий засіб пересування. З мотоциклом звичайно не зрівняти , але їздити можна. Улітку я з Максюткою об'їздив усе місто з Пн.на Пд.і з Зх. на Сх. Брали з собою портфелі і грошей . biggrin biggrin

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025