Як ви відноситесь до велосипедів??
|
|
|
|
Alinka@ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:21 | Сообщение # 1 |
 Полковник
Статус: Offline
| Як для мене велосипед це круто!! Можна з’їздити куди захочеш! Мені хотілось би почути вашу думку... А ще який краще велосипед?
|
|
| |
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:21 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Для мене велосипед і музика це ВСЕ! ну майже Короче завжди, крім зими, мене можна побачити на велосипеді і з плеєром, і багато мені вже казали що мене без цього комплекту ще не бачили
|
|
| |
Snejka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:23 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| я тоже люблю кататись на велосипеді. Брала свого тої весни в Веломані. Там вам підскажуть який тобі краше брати і якість самих велосипедів там дуже хороша
|
|
| |
Lehach | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:24 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Велисопед-хороша штука,коли немає бензину.... Особливо люблю кататись в зимній період.
|
|
| |
Shocker | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:26 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Ранше когда был школьником свои летние каникулы я практически отдавал велику.Катался сутками и по городу и за городом. С детства катаюсь люблю ужасно все с 2-мя колесами и в том числе мотоцыклы.
|
|
| |
Katrianna | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:27 | Сообщение # 6 |
Сержант
| класна штука! особенно по городу між машинами
|
|
| |
Businka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:29 | Сообщение # 7 |
Лейтенант
| Я тоже раніше на лісапЄдах їздила. Моя лісапЄдохронологія: Гномік Олімпійський мішка АрлЬонаК. І на цьому зупинилась, бо вже потім було якось мені не солідно їздити на лісапєдах.
|
|
| |
tasha108 | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:30 | Сообщение # 8 |
Сержант
| а в мене паслєдній був якийсь АрДісВоЛ,чи АрДісФоЛд,до 14 років руліла)але якось в селі трошки в поворот не вписала і з того моменту моя кар"Єра гонсчіка на цьому завершилас
|
|
| |
DjBug$ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:31 | Сообщение # 9 |
Лейтенант
| Мені теж колись подобалось гасати на великах. Правда, поки я навчився на ньому їздити, ледве не покалічився. Зараз би теж поїздив, але вже нема на чому.
|
|
| |
eraser | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:40 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| ..класна тема,колись 4роки назад купили мені велосипед за 1600грн на той час то була просто БОМБА,покатався на ньому,потрощив його замучив і вже через два роки стало стидно на такому кататися..стоїть собі на балконі..кататися люблю дуже,але вже шось не так тягне як раніше..як побачу когось з знайомих на велосипеді класному то зразу заберу в нього і покатаюся якихось 20-30 мин згадати,як воно крутити педалі..
|
|
| |
::Joker:: | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:45 | Сообщение # 11 |
Лейтенант
| Велосипед - класна річ,сам дуже люблю кататись, але власного не маю, бракує місця в квартирі , щою ще і його кудись поставити... Так що катаюсь від випадка до випадка... :D
Сообщение отредактировал ::Joker:: - Четверг, 01.07.2010, 14:45 |
|
| |
VyacheSlav | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:46 | Сообщение # 12 |
Лейтенант
| Велосипед-це круто,сам з друзями улітку катаюсь залюбки і ми завжди у захваті дуже хочу зїздити кудись за місто,але неяк неможим толково зібратись(по місту вже набридло)
|
|
| |
harr25 | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:47 | Сообщение # 13 |
Лейтенант
| У меня в детстве АИСт был. Такой с маленькими колёсами и широкими шинами. Неубиваемый аппарат. Велик это супер штука. Был бы я щас малым-поменял бы комп на велик... А щас и покататься то не с кем. Ноги тренирует просто великолепно. Вообще раньше велики вечные делали. Кроме замен шариков в подшипниках не было никаких проблем. Ну а рама у него суперпрочная...
|
|
| |
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:47 | Сообщение # 14 |
Лейтенант
| в мене велосипед "Аіст" бєлоруСССкий))) всеодно шо БМХ)) купив собі моторолера і не парюся, согласін скут без романтіки і з бензином, але я люблю складн техніку..)
|
|
| |
wm-exchange | Дата: Четверг, 01.07.2010, 14:48 | Сообщение # 15 |
Сержант
| Велосипед , на мою думку - це нормальний і навіть цікавий засіб пересування. З мотоциклом звичайно не зрівняти , але їздити можна. Улітку я з Максюткою об'їздив усе місто з Пн.на Пд.і з Зх. на Сх. Брали з собою портфелі і грошей .
|
|
| |