Интернет и наше будующее с ним!
|
|
TaRaNtulo | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:34 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Интернет правит всем: фильмами, музыкой, сексом. Даже банковские переводы делаются с помощью интернета!!! Люди без интернета как без рук! Я считаю, что это проблема!
|
|
| |
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:37 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| В скором времени все буду сидеть дома и даже не выходить с дома,все услуги будут заказывать надом по инету.Будет не жизинь,а сказка.
|
|
| |
TaRaNtulo | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:37 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| какая сказка??? а вирусы ето все оч тежелая штука!!!
|
|
| |
wm-exchange | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:39 | Сообщение # 4 |
Сержант
| А що заважаэ сьогодні так використовувати інет? Ось я уже забув коли в останнє купував диски в магазині Також читаю журнали в інеті, а не передплачую їх Залишилось лише щоб у Фуршеті був стіл замовлень в інеті і доставка, і тепер коли забув купити зубну пасту неповертатись назад Також уже можна замовити собі візу через інет, і непотібно іти в банк Та і здається декотрі комунальні платежі уже можна оплатити через інет....
|
|
| |
Alinka@ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:40 | Сообщение # 5 |
 Полковник
| скоро в школі введуть предмет "Смайлознавство", люди осліпнуть і почнуть забувати розмовну мову, а людські попи поприростають до стільців назавжди.. жах..
|
|
| |
tasha108 | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:41 | Сообщение # 6 |
Сержант
| Я тут подумала и поняла что вес задницы должен составлять 140% остального веса тела человека чтоб прирости к стулу. Короче никак, пока что. ))
|
|
| |
Businka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:41 | Сообщение # 7 |
Лейтенант
| Просто якби в школі ввели предмет "Смайлознавство" , то тоді треба було б в школу ходити!!! І "попи" би не поприростали,хотя , якшо вчитись як я(прогулювати),то...
|
|
| |
Katrianna | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:43 | Сообщение # 8 |
Сержант
| Технологии - это развитие, а развитие в основном бывает только позитивным. В данной ситуации оно таковым и является.
|
|
| |
Shocker | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:48 | Сообщение # 9 |
Рядовой
| Розвиток цивілізації не спиниш подобається нам це чи ні. Інтернет стане універсальною площиною для роботи, розваг, спілкування і взагалі всіх сфер життя. Добре це чи погано то інше питання, але так буде. Нещодавно чув такий факт - у Великобританії до 2010 року 50% працівників зможуть працювати не в офісах а дома, чи скажімо на природі, будь де. Як на мене це класно. От би і до нас нарешті цивілізація дійшла :D
Сообщение отредактировал Shocker - Четверг, 01.07.2010, 22:48 |
|
| |
DjBug$ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:49 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| і ше всі слова будуть починатися зі слова "кібер" ТИпу кібер-пепсі-кола,кібер-я і кібер-вона,кібер-шнурки,кібер-робокоп,кібер-паськуцьтво,кібер-ше якась туфта)
|
|
| |
::Joker:: | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:50 | Сообщение # 11 |
Лейтенант
| хм, іноді навіть буває трішки страшно як подумаєш як вплине інтернет на майбутні покоління.Мені здається що з виникненням інтернету і подальшим його розповсюдженням в маси суспільтво почало деградувати,хоча можливо причина цієї деградації інша але інтернет 100% є невіємною її частиною
|
|
| |
master | Дата: Четверг, 01.07.2010, 22:51 | Сообщение # 12 |
Генералиссимус
| Наше майбутнє з інетом: Країною править адмін. Замість міністрів - модери. Замість бомжів і алкоголіків - флудера. Замість конституції - правила чата і форума. Замість рота - юзб вхід.
|
|
| |