Snowboarding
|
|
eraser | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:05 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Що вам більше подобается,сноубордінг або катання на лижах??
|
|
| |
DjBug$ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:05 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| карпати це просто жир!!!я лічно на лижах катаюсь! но вас сноубордистив не долюблюю трохи! бо основна маса не вміє кататися на сноубордах и спускаються тупо на кантах!!!а це дуже портить горки!
|
|
| |
::Joker:: | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:06 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Так,я теж на лижах катаюся,а на сноуборді цього року попробував!!
|
|
| |
Snejka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:07 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Quote (::Joker::) Так,я теж на лижах катаюся,а на сноуборді цього року попробував!! НУ І ЯК ТОБІ!!?? А ТО ТОЖЕ ЗАДУМУЮСЬ ПОПРОБУВАТИ! НО СТРЁМНО!!
|
|
| |
master | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:08 | Сообщение # 5 |
Генералиссимус
| О це ви,хлопці,по сезону тему зробили))) Тут труселя на купці-купці тра гладити,а їм снігу давай)))
|
|
| |
VyacheSlav | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:08 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| А ЯКОЮ МАСКОЮ КОРИСТУЄШСЯ! І ВЧЬОМУ КАТАЄШ!??А ТО Я ШТАНИ ПОРВАВ ОСТАНІЙ РАЗ!ДУМАЮ ШОСЬ НОВЕ ПРИКУПИТИ!КАМБІНІЗОН!
|
|
| |
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:09 | Сообщение # 7 |
Лейтенант
| Я купляю собі найкращий одяг,маска якоїсь там накрученої фірми,камбінізон від фірми Коламбія,але мені наприклад зручніше підкорювати схили без окулярів та без шлему,хоча це обовьязково!!До речі а ти хочеш кататися на лижах чи на сноборді??Раджу тобі на лижах,бо колись коли я ще не вмім на лижах,я думав що це фуфло і хотів навчитися на сноуборді,але зараз я певен що Сноуборд-це туфта!!
|
|
| |
DjBug$ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:09 | Сообщение # 8 |
Лейтенант
| уу!!! толково! а де таришся!!??може скинеш фотку маски!!а нащьот шльома це ти зря катайся в ньому! може це і не удобно зато безпечно!я цьго року був в шокі! я впав,а ззаді летів чудак і наїхав на мене і розбив голову собі! я після того цілий день не міг кататись! пока не сняв напрєженіє коньячком!! я на лижах катаюсь! сноуборд не пробував і прінципі і не хочю! ти вже карточьки на наступний рік купив!??
|
|
| |
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:10 | Сообщение # 9 |
Лейтенант
| Скайпас,ще не предбав,але я вспію їх там багато Тарюся я не в одному магазині,так шукаю найякісніші товари,що було безпечно кататися,а фотку скину пізніше
|
|
| |
Businka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:11 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| Я катаюсь на лижах вже 7 рік!! Пробувала кататись на сновборді то чуть ноги не поламала тай віддала обратно в прокат,і дальше каталась на Атоміках!!!!!!А бачила цього року на Буковелі на якійсь синій трасі точно не повню,що один чувак зніс тьотку,то її чоловік так його віддубасив.Мені стало жалко того сновбордіста,але чого він такий неуміха сразу на горку видряпався.можна було снизу коло основного бугєля кататись(точніше вчитись)!!!!ЛИЖИ -ЦЕ КАЙФ!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
wm-exchange | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:11 | Сообщение # 11 |
Сержант
| Не пробував !!!Але хтів би попробувати !!
|
|
| |
Businka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:12 | Сообщение # 12 |
Лейтенант
| Гаара-сама......то что едим со мной в горы??Я тоже буду второй раз учитса кататса на сновику.... Тем болие если на скейте катаешся (даже так как я) то на соуборде легче учитса
|
|
| |
TaRaNtulo | Дата: Четверг, 01.07.2010, 10:13 | Сообщение # 13 |
Лейтенант
| Катався на сноуборді двічі. Останій раз їхав вже так як тре. Не без курьозів (виїжання з траси в метровий сніг і кувирок через голову без шлему). Скажу вам лижнікам так, що звами добре тільки під тягнуший підйомник підніматись, стабілізуєте непогано. А так на трасі тільки мішаєте. Спукався якось і зчепився за лижню одного з лижніків, тоді і перекувекнувяся через голову. Більшість лижніків аматори, бо лекше навчитись і не так страшно як на борді і тільки вони собі позволяють стояти на трасі мов стовби ніби нічого не сталось. Сноуборд це круто стосовно трюків і стилю скуску, ні з якими лижами незрівниш.
|
|
| |