Понедельник, 11.08.2025, 19:32
Форум города Узин
Приветствую Вас Гость | RSS
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Какой вид спорта тебе нравиться???
BenjaminДата: Четверг, 01.07.2010, 11:59 | Сообщение # 1
Лейтенант
Статус: Offline
Плавання всеодно краще!!! Воно хоч додає здоров"я і мала імовірність травм, а не тошо в інших видах спорту. biggrin

DjBug$Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:04 | Сообщение # 2
Лейтенант
Футбол для мене найкращий.Люблю і пограти і подивитись.Ну також люблю ще настольний теніс - тоже рульна штука biggrin

SnejkaДата: Четверг, 01.07.2010, 12:17 | Сообщение # 3
Лейтенант
Футбоооооооооол.Саме смішне шо майже всі хлопці з якими я спілкуюсь не люблять футбол, їм взагалі дико чути що дівчина любить такий вид спорту, а я його просто обожнюю цей вид спотру. biggrin

tasha108Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:19 | Сообщение # 4
Сержант
Когда-то любимым был большой теннис. Прозанимавшись 7 лет - кинула. Слава богу=) Танцы нравятся ( хих-хопом месяц занималась, и полгода бальными).) Ех еще люблю футбол..помню как два года назад , я каждый день играла с маль4ишками в футбол даже пАкру4е чем они(хароший был время ). (Правда немного косила, вместо мяча- по ногам, ну нічьо так )
Хотела бы записаться на фигурное катание..моя мечта...) biggrin

eraserДата: Четверг, 01.07.2010, 12:19 | Сообщение # 5
Лейтенант
Волейбол!!учусь играть професионально!!хоть на первый взгляд ето все фигня и ето оч легко !!позанимавшысь месец несказал бы так biggrin

::Joker::Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:20 | Сообщение # 6
Лейтенант
Велоспорт...(шосе)..
Цей шум коліс..ці тетанічні зусиля...
відстані яків треба долати на макс.. швидкості...
Назавжди останиться в мому серці.. cool

VyacheSlavДата: Четверг, 01.07.2010, 12:21 | Сообщение # 7
Лейтенант
Спорт по чоловічому це коли ти доказуєш сам собі своїми силами,наполегливістю і розумом шо ти найкращий.Наприклад як це робить легкоатлет коли доказує шо він най бистріший або коли альпініст покояє гору.А не тоді коли треба бити морду шоб заробити бабло! cool

KatriannaДата: Четверг, 01.07.2010, 12:22 | Сообщение # 8
Сержант
А. я люблю роліки, сильно-сильно, тогошо вже катаюся на них років 9-10, і ше обожньою коли хлопці на скєйті катаються. biggrin

SnejkaДата: Четверг, 01.07.2010, 12:23 | Сообщение # 9
Лейтенант
Я займаюсь футболом! Може це не зовсім жіноче, але я люблю пограти! Приходиш зла то хоть можна енергію погану вивільнити!! А ше обожнюю волейбол!! biggrin

harr25Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:23 | Сообщение # 10
Лейтенант
страйкбол... тактика, зброя, дикі перестрілки, години очікування ворога, штурм, оборона, марш-броски на великі відстані... цікаво і корисно... правда травматичність висока але мені дуже подобається тому, що це як натуральна війна тіки вбивають умовно )))))) biggrin

LisichkaДата: Четверг, 01.07.2010, 12:24 | Сообщение # 11
Рядовой
ФУТБОЛ!!! Я его просто обожаю, честно признаюсь я раньше его просто непереваривала..., а сечас...просто немогу от экрана оторваться, а если еще играет МЮ....то телевизор весь в моем распоряжении(наверно это все гены деда, он у меня фанат футбола).
А еще люблю смотреть большой тенисс.....особено когда играет Рафа!! cool biggrin

Alinka@Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:25 | Сообщение # 12
Полковник
Фигурное катание,особо не увлекалась.Но так красиво,наблюдать за катающимеся парами.Как плавно и красиво,они скользят по льду.Вместе с ними переживаеш,боишся падений,которые могут произвести к тяжелейшей травме.Но ,вместе с этим,их танец,страсть,любовь,это что-то, нереально красивое. biggrin

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 12:25 | Сообщение # 13
Генералиссимус
Люблю тяжку і легку атлетику( більше тяжку) бо сам цим займаюсь, люблю рукопашний:) biggrin

VyacheSlavДата: Четверг, 01.07.2010, 12:26 | Сообщение # 14
Лейтенант
Лічно я тащусь від баскетбола, футбола, хокея. Я вважаю це найкращими видами спорту. Вони дуже розвивають людину! biggrin

masterДата: Четверг, 01.07.2010, 12:56 | Сообщение # 15
Генералиссимус
Секс - найкращий вид спорту. Регулярні "тренування" - гарна фігура та здоровий, сильний організм.
biggrin biggrin biggrin

• Страница 1 из 2
  • 1
  • 2
  • »
Поиск:

Copyright MyCorp © 2025