Какой вид спорта тебе нравиться???
|
|
Benjamin | Дата: Четверг, 01.07.2010, 11:59 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Плавання всеодно краще!!! Воно хоч додає здоров"я і мала імовірність травм, а не тошо в інших видах спорту.
|
|
| |
DjBug$ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:04 | Сообщение # 2 |
Лейтенант
| Футбол для мене найкращий.Люблю і пограти і подивитись.Ну також люблю ще настольний теніс - тоже рульна штука
|
|
| |
Snejka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:17 | Сообщение # 3 |
Лейтенант
| Футбоооооооооол.Саме смішне шо майже всі хлопці з якими я спілкуюсь не люблять футбол, їм взагалі дико чути що дівчина любить такий вид спорту, а я його просто обожнюю цей вид спотру.
|
|
| |
tasha108 | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:19 | Сообщение # 4 |
Сержант
| Когда-то любимым был большой теннис. Прозанимавшись 7 лет - кинула. Слава богу=) Танцы нравятся ( хих-хопом месяц занималась, и полгода бальными).) Ех еще люблю футбол..помню как два года назад , я каждый день играла с маль4ишками в футбол даже пАкру4е чем они(хароший был время ). (Правда немного косила, вместо мяча- по ногам, ну нічьо так ) Хотела бы записаться на фигурное катание..моя мечта...)
|
|
| |
eraser | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:19 | Сообщение # 5 |
Лейтенант
| Волейбол!!учусь играть професионально!!хоть на первый взгляд ето все фигня и ето оч легко !!позанимавшысь месец несказал бы так
|
|
| |
::Joker:: | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:20 | Сообщение # 6 |
Лейтенант
| Велоспорт...(шосе).. Цей шум коліс..ці тетанічні зусиля... відстані яків треба долати на макс.. швидкості... Назавжди останиться в мому серці..
|
|
| |
VyacheSlav | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:21 | Сообщение # 7 |
Лейтенант
| Спорт по чоловічому це коли ти доказуєш сам собі своїми силами,наполегливістю і розумом шо ти найкращий.Наприклад як це робить легкоатлет коли доказує шо він най бистріший або коли альпініст покояє гору.А не тоді коли треба бити морду шоб заробити бабло!
|
|
| |
Katrianna | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:22 | Сообщение # 8 |
Сержант
| А. я люблю роліки, сильно-сильно, тогошо вже катаюся на них років 9-10, і ше обожньою коли хлопці на скєйті катаються.
|
|
| |
Snejka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:23 | Сообщение # 9 |
Лейтенант
| Я займаюсь футболом! Може це не зовсім жіноче, але я люблю пограти! Приходиш зла то хоть можна енергію погану вивільнити!! А ше обожнюю волейбол!!
|
|
| |
harr25 | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:23 | Сообщение # 10 |
Лейтенант
| страйкбол... тактика, зброя, дикі перестрілки, години очікування ворога, штурм, оборона, марш-броски на великі відстані... цікаво і корисно... правда травматичність висока але мені дуже подобається тому, що це як натуральна війна тіки вбивають умовно ))))))
|
|
| |
Lisichka | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:24 | Сообщение # 11 |
Рядовой
| ФУТБОЛ!!! Я его просто обожаю, честно признаюсь я раньше его просто непереваривала..., а сечас...просто немогу от экрана оторваться, а если еще играет МЮ....то телевизор весь в моем распоряжении(наверно это все гены деда, он у меня фанат футбола). А еще люблю смотреть большой тенисс.....особено когда играет Рафа!!
|
|
| |
Alinka@ | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:25 | Сообщение # 12 |
 Полковник
| Фигурное катание,особо не увлекалась.Но так красиво,наблюдать за катающимеся парами.Как плавно и красиво,они скользят по льду.Вместе с ними переживаеш,боишся падений,которые могут произвести к тяжелейшей травме.Но ,вместе с этим,их танец,страсть,любовь,это что-то, нереально красивое.
|
|
| |
master | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:25 | Сообщение # 13 |
Генералиссимус
| Люблю тяжку і легку атлетику( більше тяжку) бо сам цим займаюсь, люблю рукопашний:)
|
|
| |
VyacheSlav | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:26 | Сообщение # 14 |
Лейтенант
| Лічно я тащусь від баскетбола, футбола, хокея. Я вважаю це найкращими видами спорту. Вони дуже розвивають людину!
|
|
| |
master | Дата: Четверг, 01.07.2010, 12:56 | Сообщение # 15 |
Генералиссимус
| Секс - найкращий вид спорту. Регулярні "тренування" - гарна фігура та здоровий, сильний організм.
|
|
| |